Din nöjdhet är högsta prioritet för oss på Akulla Bygg AB

Det allra viktigaste för oss på Akulla Bygg AB är att våra kunder ska bli nöjda med det jobb vi utför. Just därför nöjer vi oss aldrig med ett jobb förrän även du som kund blir så nöjd det bara går. Med nöjda kunder blir vi som företag också nöjda. Ta därför kontakt med oss du med, vi ser fram emot att kunna förse dig med den hjälp du behöver!

Vi bryr oss om miljön

Nöjda kunder är alltså en av de saker som spelar allra störst roll för oss på Akulla Bygg AB. Det är dock långt ifrån den enda. Vi är nämligen ett företag som bryr oss om miljön. Detta gör vi bland annat genom att alltid använda oss av miljövänligast möjliga produkter samt genom att alltid försöka begränsa våra utsläpp så mycket det bara går. Bidra till en bättre miljö tillsammans med oss du med!

Våra anställda är vår främsta investering

Ett företag är aldrig bättre än vad deras anställda är. Detta är vi på Akulla Bygg AB högst medvetna om. Vi anser därför att våra anställda är vår allra främsta investering. Vi ser därför till att alla i vår personal har den utbildning samt den erfarenhet som krävs för att kunna utföra bästa möjliga jobb.