feature-img2

Tinega Byggmaterial AB

Varmt välkommen vill vi önska er alla till oss på Tinega Byggmaterial AB! Vi är företaget för dig som vill skaffa dig ett attefallshus, behöver hjälp med andra typer av monteringstjänster eller något annat som har med olika sorters byggmaterial att göra. Vi erbjuder material av högsta kvalitet, material som vi kan skaffa både snabbt och ekonomist! Det gör oss bland mycket annat till ett företag för dig som bara nöjer dig med det allra bästa!

Kostnadsfria konsultationer

Innan du bestämmer dig för att anlita oss på Tinega Byggmaterial AB kan du kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi går då igenom ditt projekt, dina unika behov och förutsättningar samt ser till att skaffa fram kostnadseffektiva byggnadsmaterial. Hos oss kan du helt enkelt alltid förvänta dig en service av högsta tänkbara standard, en service som tar hänsyn till dig och dina ekonomiska förutsättningar. Vi strävar med andra ord efter att du ska kunna komma undan med så bra priser som möjligt när du anlitar oss, dock utan att på några sätt eller vis låta det gå ut över kvaliteten på de tjänster vi erbjuder. Detta är en av de faktorer som får oss att skilja oss från mängden och som gör oss till ett företag värt att anlita!

feature-img

Vår adress

Vi på Tinega Byggmaterial AB har Norrgårdsvägen 101 i Åkersberga som vår adress. Det betyder dock absolut inte att du också måste vara baserad i just Åkersberga för att kunna få hjälp av oss. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsregionen. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om det är så att du är intresserad av våra tjänster oavsett vilken del av staden med omnejd som du är baserad någonstans. Vi ser fram emot att få höra från dig och framför allt emot att kunna förse dig med den service som du är i behov av!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify